Alternative muligheder For stigende renter

Da renten er steget i de sidste seks uger fra rekordlave niveauer, er husejere endnu en gang ansigt med at finde levedygtige muligheder for at reducere mængden af rentebetalingen på deres boliglån. Skynder sig at refinansiere forudsat låntagere med god til fremragende kredit mulighed for at drage fordel af lave renter, som hjalp til at reducere deres månedlige afdrag på realkreditlån, som var den eneste fordel, som de sænkede priser.
En mulighed, der stadig unddrager de fleste husejere, og er anerkendt og støttet af finansielle og statslige organisationer herunder Fannie Mae, er hver anden uge Equity Acceleration. Denne industri har gjort store fremskridt til at blive en levedygtig værktøj til at hjælpe boligejere reducere deres realkreditlån, mens bygning egenkapital i deres hjem op til tre gange hurtigere. Biweeklies giver en anden vigtig fordel versus refinansiering; Det giver mulighed for lånet skal betales ud hurtigere end den oprindelige erklærede sigt.
En pant selskab ikke vil acceptere en halv betaling undtagen efter særlig aftale, og denne form for arrangement er sjældne. For at begynde en to gange ugentligt Equity Acceleration Program omhandler boligejer en tjenesteyder som pant reduktion forbrugerservice, eller et andet selskab. Der er ca. 30 selskaber i USA, der specialiserer sig i to gange ugentligt equity acceleration, og de giver pant reduktion tjenester direkte til boligejer.
Disse programmer er nemme at indlede og ikke kræver refinansiering, bare udfylde et par korte tilmelding formularer, og hver anden uge selskabet overtager fra det pågældende punkt. Processen ændrer ikke din nuværende pant ordninger, bare den måde, dine betalinger er foretaget, i stedet for én månedlig betaling realkreditlån er betalt halvdelen hver to uger. Disse hver anden uge betalinger automatisk fratrukket klienter kontrol eller opsparingskonto, og anvendes til lån på en måde, der reducerer princippet beløb hvert halvår.
Dagens forbrugere mere end nogensinde før forsøge at reducere mængden af gæld de har, og det fremgår tydeligt af den hurtige stigning af konsolidering af gælden virksomheder, men den største gæld en forbruger har er, at hjem pant. Fleste boligejere overse denne kendsgerning, når planlægger at reducere deres dept, men brug af biweeklies kan reducere deres realkreditlån væsentligt, i en kortere periode, normalt skæring på sigt af seks til ti år.
Og med de stigende renter, forsøger at nedbringe deres gæld belastning herunder pant bliver en smule mere vanskeligt uden at drage fordel af hver anden uge programmer. En 30-årig fastforrentet realkreditlån for $150.000 på 6% i rente ville blive betalt 6 år tidligere, og ville spare boligejer op til $30.000 i overskydende rentebetalinger. Mængden af tid og interesse gemt afhænger af mængden af lånet og renten.
“Hver anden uge Equity Acceleration har eksisteret i over 20 år, og har givet millioner af husejere til at betale deres realkreditlån i mindre tid, mens bygningen betydelig egenkapital hurtigere,” sagde Thad Collins ejeren af pant reduktion forbrugerservice hvis hjemmeside er placeret på; “Mens spare boligejer op til $60.000 i unødvendige rentebetalinger, uden refinansiering, og dette opnås uanset de nuværende rentesatser,” fortsatte han.
Renten er blevet en stor bekymring for husejere og dem, der kan overvejer at købe et nyt hjem, men med alternativer til stigende priser som hver anden uge equity acceleration programmer, disse bekymringer kan lettes. Hvis den gennemsnitlige boligejer kan spare penge om året i nogen rente, så giver brugen af biweeklies et solidt fundament til køb af et nyt hjem.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.