Hvorfor din investeringsforening ikke vende tilbage, så meget som du tror

(ARA) – da skat tid nærmer sig, er mange investeringsforening investorer begyndt at krympe. Mens de fleste investeringsforeninger udbyttet var ned sidste år, forbliver deres skatteopgørelse høje.

Efter år udfører S & P 500, slå den gennemsnitlige amerikanske stock investeringsforening endelig indekset sidste år. Men mens den gennemsnitlige fond var nede kun 0,37% v. S & P 500’s 9,1% slip, investorer i den gennemsnitlige fond rent faktisk tabte omkring 3%, når du tilføjer i gebyrer og kapitalvindingsskat, de skal betale, siger James O’Shaughnessy, CEO af Netfolio.com og forfatter til bestselleren hvad W Orkerne på Wall Street.

“Gensidig fond bremsevirkninger ofte forlader ud skatterne og nogle gebyrer, du er forpligtet til at betale som investor,” siger O’Shaughnessy, en tidligere gensidig fond manager og arkitekt af en ny investeringsservice, der fjerner de store ulemper ved gensidige fonde. “Den lille fyr er forladt, tænker han ikke gjorde alt for dårligt når faktisk han gjorde ikke næsten samt han tænkte.”

Selv Securities and Exchange Commission er fodret. Bare uger siden, SEC sæt nye regler om gensidige fonde til at videregive, hvad de har ikke afsløret år–virkningen af indkomstskatter på en fond ydeevne.

I 1990 ‘ erne overset investorer alle, men deres skat hit og de skjulte omkostninger i investeringsforening investerer. Stærk og stabil bull marked fond returnerer gjort skatter et ikke-emne. Men nu, da investorerne geare op til at betale skatter i April, mange opdager ulighed for at betale høje skatter på midler, at faldet i værdi.

Sådan spiser skatter i fondens afkast? Lad os sige, du investeret $1.000 i den gennemsnitlige investeringsforening i januar 2000. Man skulle tro, at fordi fonden faldt 0,37%, det forlod dig med omkring $996 i December. Ikke så slemt, du siger, det kunne have været værre.

Men ikke så hurtigt. Hele året sælger lederen af den gennemsnitlige investeringsforening almindeligt 92% af hans fondens bestande i et forsøg på at øge afkast. Hvem skal betale kapitalvindingsskat på hans svimlende handelsaktivitet? Du gør. I virkeligheden, bliver du nødt til at betale en højere, kortsigtede skattesats på gevinster fra aktiver krybben for mindre end et år.

Det betyder, du bliver nødt til at bruge din indkomst skatteklasse til at beregne din regning i stedet for de nederste 20% sats opkrævet på langsigtede gevinster. Din skatteprocent på disse gevinster kunne være så højt som 50% efter du tilføje til din føderale, statslige og lokale skattesatser.

Men skatter er kun halvdelen af historien. Den typiske investeringsforening opkræver også årlige gebyrer, en udgift forholdet det bruger til at betale fondsadministrator og transaktionsomkostninger, det bruger til at betale fondens kurtage udgifter.

Nu lad os gense denne $1.000 du investeret i den gennemsnitlige investeringsforening sidste januar. December, skulle du have betalt omkring $18 i gebyrer og omkring $12 i kapitalvindingsskat. Så du tabt omkring $30 på din $1.000 investering, ikke $3.70. Det handler om et fald på 3% i stedet for 0,37% drop rapporterede for nylig af fonden-tracking fast Lipper Inc. 0,37% nedgang er det brutto afkast af den gennemsnitlige amerikanske stock fond og omfatter ikke skatter eller afgifter.

“Gensidig fond investorer bør være krænket af mængden af skatter og afgifter, de skal betale,” siger O’Shaughnessy. “Gensidige fonde kan synes som no-brainer investeringer, men de kan kompromittere dit langsigtede besparelser. Alle de penge, du bruger på gebyrer og kortsigtede kapitalvindingsskat kunne forblevet investerede og compounding.”

O’Shaughnessy har identificeret fem store investeringsforening ulemper:

Høj regning nøgletal. Investorer betaler et gebyr for privilegiet at eje aktier. Gebyret går til fondens manager. Men i stedet for et fast beløb, gebyret er baseret på dine aktiver i fonden. Jo flere penge du har investeret, jo højere din gebyr.

Ukendt transaktionsomkostninger. Dette er det gebyr, som en investeringsforening, betaler til sin mægler til at købe og sælge aktier. Gebyret blev fundet ikke i en fond Prospekt og trækkes fra fondens afkast. Jo højere sats fondens portefølje omsætning jo højere sin transaktionsomkostninger.

Ingen kontrol. Du har ingen indflydelse over hvilke bestande, fonden ejer. Nogle bestande kan være ideel for dig, mens andre ikke er.

Lidt viden. Fordi du ikke ved, hvilke konkrete aktiver ejer en investeringsforening på daglig basis, du kunne afvikle eje de samme fiskebestande i flere forskellige midler. Eller typerne af lagre fonden køber nu kan afvige fra dem, det satte sig for at købe når du oprindeligt investerede.

Betydelig afgift hits. Ud over de kapitalvindingsskat, der betaler du, når din fondsforvalter aktivt handel bestande, du også står over for “integrerede kapitalgevinster.” Disse kan forekomme når en fond for nyligt har købt sælger en bestand, det har holdt i mange år. Din skat hit på denne handel vil være lig med en person, der har den samme mængde investeret men ejede fonden i mange år og nydt godt af denne bestand lang op i pris.

Hvad er den gennemsnitlige investeringsforening investor at gøre? Alternativer dukker op som giver personer med mere kontrol over deres investeringer og skatter. De webbaserede tjenester i denne nye “personlige fond” sektor tilbyder lager porteføljer, der er skræddersyet til individuelle investors personlige finansielle mål.

I stedet for at købe investeringsforening aktier, købe investorer i personlige midler en hel portefølje af aktier til en relativt lav minimum investering. Ved at eje aktier i en personlig fond, styre du din kapitalvindingsskat ved at vælge hvornår de skal købe og sælge aktier. Du ved også, på alle tidspunkter de bestande, du ejer.

De lave omkostninger af ejerskab og individuel kontrol af skat ansvar tilbyde enkeltpersoner betydelige fordele i forhold til investeringsforeninger og andre populære investeringsvirksomheder. Som sådan, forudsagde Forrester Research, en e-commerce analysefirmaet i Cambridge, Massachusetts, at mere end $1 trillion vil blive investeret i personlig midler i stedet for investeringsforeninger i de næste 10 år.

“De dage når investeringsforening investorer er nødt til at spise, hvad de tjente er overstået,” siger O’Shaughnessy af Netfolio.com. “Personlige midler gør det muligt for hver enkelt investor at eje et professionelt valgte aktieportefølje, der er rimeligt prissat og designet til deres behov og mål.”

**********************************************************************************************

Netfolio.com er en af flere nye tjenester tilbyder individuelle investorer personlig fond porteføljer og–overraskelse–den første, der ledes af en tidligere gensidig fond manager.

For at begynde at investere på Netfolio, betaler du $200 om året eller $20 om måneden for at abonnere på sin tjeneste. Så du åbner en Bear Stearns konto online på webstedet Netfolio uden ekstra omkostninger.

For at investere, spørger du Netfolio anbefale personlige midler, der passer til din investeringsmål. Eller du kan hente dem på din egen fra Netfolios liste. Hver personlig fonden kommer med en anbefalet aktieportefølje, som du kan tilpasse forud for investering.

Du kan købe en hel portefølje af bestande i en personlig fond med et minimum investering på kun $5.000. Og der er ingen provisioner, når du investerer i Netfolios personlige midler online gennem Bear Stearns.

“Denne type af personlige investeringsrådgivning plejede at være til rådighed kun for de superwealthy,” siger O’Shaughnessy. “Nu, takket være internettet, individuelle investorer overalt kan få adgang til den samme type af service gennem deres computer.”

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.