Kreditkort Extras

Afhængigt af hvilken virksomhed forsyninger dit kreditkort og hvilke kreditkort du har, er du tilbøjelige til at have adgang til en lang række ekstra ydelser, der kommer sammen med dit kreditkort. Disse vil være anderledes for alle kreditkort udbydere, der hver tilbyder deres egen fordele og fordele til kunderne.
Nogle kreditkort vil tilbyde dig særlige rabatter eller fordele fra særlige butikker eller virksomheder. Så du kan for eksempel få en rabat for alle køb foretager du fra et bestemt firma. Dette vil især være tilfældet, hvis udbyderen af kreditkort er i nogle måde, der er tilknyttet en butik eller større detailhandler.
En anden fordel du kan få fra dit kreditkort er når du lejer en bil. Mange kreditkortselskaber vil tilbyde dig Biludlejning forsikring, når du bruger kortet til at betale for Biludlejning. Det samme kan være tilfældet med booking fly eller andre rejse-køb. En fordel for kreditkortet kan, det giver dig gratis rejseforsikring. Disse er især populær hos amerikansk kreditkort.
Loyalitetsordninger kan give dig point, air miles eller en anden form for belønning for hvert pund du bruger med dit kreditkort. Så blot ved hjælp af dit kreditkort, du vil være at indsamle loyalitetspoint, der vil snart tilføje op. Du kan derefter bruge dem til at kræve en kontantrefusion eller nogle andre belønning. Hvis du indsamler air miles end du vil kunne bruge dem til at bestille gratis flybilletter eller opgradere din flyrejser til business eller første klasse.
En af de andre store fordele ved at foretage et køb med dit kreditkort er at kreditkortselskabet bliver nødt til at garantere kvaliteten af den vare, du køber. Så hvis, for eksempel, du køber en trøje med dit kreditkort, og det viser sig for at være defekte kvalitet, så har du to valgmuligheder, kan du gå til sælgeren af sweater til en refusion. Men nogle gange vil du være i stand til at søge refusion fra detailhandleren, som hvis du købte den fra et sted langt væk fra hvor du bor, eller du kan ikke få en refusion fra detailhandler uanset af hvilken grund, i denne omstændighed, kan du i stedet slå til kreditkortselskabet og kræve tilbagebetaling fra dem i stedet. Dette er en stor fordel ved at bruge dit kreditkort til at betale for køb.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.