Studehandler: Giv dig selv en rejse

Studehandler var en livsform for Mr. B. Jeg vidste Mr. B, fordi hans søn var en af mine venner. Hans studehandler meget flov min ven, men det gjorde ikke genere Mr. B. Han spare penge.
Mr. B var et vidunder. Hans afsky for at betale detailhandel var så indgroet, han ville forhandle på lokale fastfood-restaurant. Ikke er knyttet til denne mand af blod, følte jeg ingen forlegenhed, så jeg vil se med interesse, som han arbejdede sin magi med en udsalgspris.
Hvis du var der, er det, hvad Mr. B ville have lært dig:
Være i kommandoen. Føle sig godt tilpas i forhandlingsprocessen. Dette vil tage praksis. Starte i en arena hvor studehandler er et almindeligt og accepteret praksis. Gå til et loppemarked eller swap mødes. Have nogle sjove at lære at prutte med de mennesker, du finder der. Efter du har finpudset dine evner kan du har tillid til, som du flytter til studehandler, hvor praksis er mindre udbredt.
Aldrig være tilfreds med den pris, der er markeret. Du er på udkig efter et kompromis. Ethvert kompromis blade penge i lommen. En ordentlig haggler kan forøge sin købekraft ved 10-20%. Det er som at få en 15-25% raise i din løn.
Altid forhandle op. Dette kan synes indlysende, men mange forhandler har betalt for meget. Vælg en lav pris til at begynde med. Du må ikke starte på den pris, du er villig til at betale. Hvis du gør, når du nævner en pris, du er færdig. Start med en lav, selv latterlige beløb. (Dette kan være den sværeste del, men glem forlegenhed. Dine mål og eneste mål er at få dem engageret.)
Som du gøre prutte din stiger i pris lille. Du ved aldrig, hvornår han eller hun vil acceptere. Der er ingen mening i at placere penge på bordet du kunne have forladt i lommen.
Aldrig give. Holde på det. Sørg for at gå ind i forhandlingen frisk. Ikke narre dig selv ved at tænke du er den første person til at matche kræfter med denne sælger og så han har ingen erfaring. Du må ikke selv give et vink, du svækkelse. En god sælger kan lugte tilbageholdenhed og træthed.
Kjole del. Der er tøj til at bære at arbejde, til at bære til kirken, og så er der tøj til at bære, når du handler. Du skal være behageligt og du skal ikke synes at have penge. Du kan være langt mere effektive, hvis du ser ud som den pris, du tilbyder er virkelig alle du har råd til.
Aldrig nedtone kvalitet eller ønskelige i det ønskede element. Hvis varen er ikke godt hvorfor vil du det? Du har brug at bagatellisere prisen på varen. Du ønsker varen, bare ikke til den pris de forlanger. Det kan være en god idé at nævne, du har set det andre steder for mindre. Dette kan imidlertid give bagslag, hvis varen er i sandhed en af en slags. Vær forsigtig, kun en helt uvidende sælger bliver ikke bevidste om knapheden på sin vare.
Gøre den købslåen tovejs forhandling kun. Du vil ikke indtaste en budkrig med en tredje person. Dette kan kun medføre den endelige pris for at være højere.
Vælg et punkt til at stoppe. Da du havde en pris i tankerne, før du begyndte, bør du aldrig betale mere for en vare end den pris, du har defineret for dig selv. Du skal være parat til at gå væk hvis forhandlingen ikke kan få du den pris, du ønsker. Næsten intet er mere effektiv end at gå væk fra en langvarig forhandling, hvor sælgeren har så meget tid, der investeres. Du vil blive overrasket over, hvor ofte du vil blive kaldt tilbage for en anden runde af studehandler.
Nu går gøre Mr. B stolt. Komme til at arbejde, spare dig selv nogle penge og bruge det til at betale ned din gæld.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.