Tale med es del 3

“Uddan, Energize, underholder, og give en oplevelse til dit publikum”
1. Brug direkte øjenkontakt. Du kan fokusere på en person, når du foretager et punkt… og alle andre i publikum vil tror, du taler til dem, også.
2. må ikke bare stå bag talerstolen flytte rundt, gestus. Være animerede. (Fifty-fem procent af hvordan mennesker opfatter du er af kropssprog, 38 procent af din stemme; 7 procent af dine ord.)
3. Hvis du fortæller en historie, antage kropsholdning af tegnet du handler ud. For eksempel, hvis du taler om babyer derefter ligne én og lyder som en.
4. humor hjælper. Humor vinder især hvis det er selvstændige afværgende, ofte over et publikum. Eksempel: Da præsident Kennedy blev spurgte hvordan han blev en krigshelt, han svarede: “det var ufrivillig. De sank min båd.”
5. Når relevant smil en masse. Være begejstret for hvad du siger. Gør det sjovt. Læring er direkte proportional med mængden af sjov din målgruppe er at have. Latter er som interne jogging. Ikke er voksne bare vokset op kids?
6. Brug visuelle hjælpemidler til at øge publikum fastholdelse af din besked. Men aldrig blive en konferencier til dine faste udgifter. Legetøj oprette humor og legesyge.
7. være kreative. Omfatte musik, poesi, spil, sange, danse, brainstorming og rollespil.
8. klæde sig passende. Altid være et skridt over publikum. Hvis det er “business casual”, så en lille dressier end casual. Du er din bedste visuelle hjælpemiddel!
9. har stærke afsluttende bemærkninger, der omfatter en oversigt, der gennemgår de vigtigste punkter. (Folk har korte opmærksomhed spænder.) Eller, afgive en erklæring eller fortælle en lille anekdote. Opfordring til handling.
10. start og stop i tide. Være fleksible og i stand til at skære de korte samtaler, hvis spurgt. Være i kontrol. Afsætter tid til Q&A.
11. Brug et evalueringsskema. Dette vil give dig feedback og bekræfte din værdi til deltageren. Spørge, hvad de kunne lide mest og hvad de kunne lide det mindste om præsentationen. Bede om henvisninger. Du kan spørge deltagerne hvem de kender, der ville drage fordel af dit program.
12. send en personlig tak note. Spørg stolens program for en testimonial skriftligt.
13. Opret “BOR” (bagsiden af rummet) produkter. Sælge dine bøger, e-bøger og booklet(s). Oprette lydbånd, videobånd og cd-rom’er. At have produkter vil katapult din engelsktalende karriere og gøre dig mere værdifuld for dine kunder. Denne “passive” indkomst glasur på kagen.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.